măldărășanu, al doilea antrenor în topul longevității în superliga. a refuzat în trecut naționala u 21

De doi ani la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu este al doilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1, după managerul lui Farul, Gheorghe Hagi.

Deși a avut oferte tentante, inclusiv de a prelua naționala U 21, Marius Măldărășanu a rămas la Sibiu, unde și-a prelungit contractul până în 2025.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

”E un lucru pozitiv această longevitate. Nu exista un secret, din punctul meu de vedere, dar cred că răspunsul cel mai potrivit îl au patronii. În trecut au fost discuții referitoare pentru un post de selecționer U21. Am răspuns atunci ce susțin și în prezent, că îmi place să antrenez zilnic” a spus Măldărășanu pentru Sport.ro.

Marius Măldărășanu a condus-o pe Hermannstadt în 84 de meciuri oficiale. Cu el la timonă, gruparea din Sibiu a câștigat 40 de jocuri, a obținut 24 de remize și a suferit 20 de înfrângeri.

Cu Marius Măldărășanu pe bancă, FC Hermannstadt a revenit în Liga 1, la finalul sezonului 2021/2022, iar sezonul trecut a avut un parcurs bun, ocupând locul 11 în Superliga.

”Lui Petre îi va fi greu datorită concurenței”

Atacantul Adi Petre nu a mai prins echipa în ultimele cinci etape, iar tehnicianul spune că îi va fi greu să joace. Petre a jucat doar câteva minute în primele două etape. ”Nu știu dacă l-a afectat neapărat experiența de la FCSB. A avut o perioadă grea nejucând în Grecia, e adevărat. În momentul în care mi-am dat acordul să vină la noi, m-am bazat pe dorința lui de a reveni. Nu vreau să dezvolt foarte mult acest subiect, dar îi va fi foarte greu datorită concurenței de pe postul său” a anunțat Măldărășanu.

măldărășanu, al doilea antrenor în topul longevității în superliga. a refuzat în trecut naționala u 21

”Mă bucur că îl antrenez pe Paraschiv”

Atacantul Daniel Paraschiv este într-o formă bună, iar Marius Măldărășanu este bucuros să îl aibă la echipă. Paraschiv și-a dorit să plece, dar ofertele nu au mai fost pe măsura celor de la Kiev din iarna trecută.  Dacă atacantul va continua să înscrie, ofertele vor reveni în iarnă. ”Știu că ‘Para’ vrea să meargă la o echipă mult mai bună sau într-un campionat puternic. A avut o ofertă foarte bună iarna trecută de la Dinamo Kiev, dar a refuzat-o. Acum trebuie să aibă un parcurs bun cu echipa noastră. În momentul în care ești sus în clasament, toți ochii sunt asupra ta. Când ești jos în clasament, e invers. Atunci când va veni momentul său să plece, cu siguranță o va face. Eu mă bucur că îl antrenez și că este în continuare lângă noi” a mai spus Măldărășanu la Sport.ro.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”În viitorul apropiat în vom arunca pe Kevin în luptă”

Venit pentru a-l înlocui pe Raul Opruț, Kevin Ciubotariu (19 ani) nu a apucat să joace în Superliga, dar a bifat 120 de minute în jocul de cupă de la Slobozia. Jucătorul s-a antrenat în vară cu Dinamo, care a tergiversat semnarea contractului, iar Sibiul l-a adus pe tânărul fundaș stânga după plecarea lui Opruț.

”Din câte știu, tatăl lui Ciubotariu ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi. Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui. Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă. Are unele lucruri de pus la punct din punct din vedere tactic” a menționat antrenorul Sibiului.

măldărășanu, al doilea antrenor în topul longevității în superliga. a refuzat în trecut naționala u 21

 

Ultima oră

Comentariul meu