accident grav la seica mare. două motociclete implicate
foto Info Trafic Sibiu

Traficul rutier este blocat pe DN14, în localitatea Șeica Mare, după un accident rutier în care sunt implicate două motociclete.

Actualizare:

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că în accidentul rutier este implicată o singură motocicletă.

”Conducătorul motocicletei, un hunedorean în vârstă de 56 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 14, având direcția de deplasare Sibiu – Mediaș, din motive ce urmează a fi stabilite, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod și ulterior, ar fi acroșat ușor un autoturism parcat.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane care se aflau pe o motocicletă.

”Un bărbat de 56 de ani cu un traumatism cranio-cerebral și o femeie de 54 de ani care a suferit un traumatism lombar. Ambii sunt transportați la UPU Sibiu conștienți.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Știre inițială:

În accident au fost implicate două motociclete, conduse de două persoane de sex masculin.În urma impactului, două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier intervin la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.De asemenea, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD și mașina medicului de urgență.

Ultima oră

Comentariul meu