problemele tehnice au stopat vânzarea biletelor la meciul fc hermannstadt - fcsb
Din cauza unor probeleme tehnice, vânzarea biletele la meciul FC Hermannstadt – FCSB s-a stopat și se va relua începând de luni, 18 septembrie, ora 10.00, pe siteul bilete.ro.
În decurs de o oră după ce s-au scos marți la comercializare pe siteul www.bilete.ro se achiziționaseră deja circa 500 de bilete, însă problemele tehnice au blocat vânzarea lor.  Biletele achiziționate până acum rămân valabile.
De luni, 18 septembrie, ora 10.00, tichetele de acces la derby vor fi din nou disponibile pe site, iar organizatorii se așteaptă să fie sold-out.
Prețurile biletelor sunt următoarele: 100 lei la Tribuna 1, 90 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Peluza Nord. Sunt disponibile tichete și la Tribuna 2 pentru Family Zone. Cei care doresc locuri și pentru copii pot opta pentru această variantă, cu locuri alăturate la Tribuna 2, la prețul de 90 lei pentru adult și 45 lei pentru copil. Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.
Partida FC Hermannstadt – FCSB, restanță din etapa a cincea a Superligii se va disputa  
Până la jocul cu liderul FCSB, Sibiul mai are programat meciul cu FC Voluntari, care se va juca duminică, 17 septembrie, de la ora 17.00 și va conta pentru etapa a noua a Superligii. Prețul biletelor este 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2 și 20 lei la peluze.

Ultima oră

Comentariul meu