politia
foto: arhivă

Un motociclist de 73 de ani a fost rănit după ce a fost un șofer nu s-a asigurat și l-a acroșat. Bărbatul cu mopedul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În dimineața zilei de 14 septembrie, în jurul orei 10:20, prin apel 112, a fost sesizată producerea unui accident rutier în pe str. Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Sibiu care au constatat faptul că șoferul unui autoturism (sibian, în vârstă de 34 de ani), nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și ar fi acroșat un bărbat care conducea o motocicletă, ambii având aceeași direcție de deplasare. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului care conducea motocicleta, respectiv un cetățean străin, în vârstă de 73 de ani. Polițiștii rutieri continuă cercetările”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Calea Surii Mari la un accident rutier, unde un moped a intrat în coliziune cu un autoturism. Un bărbat în vârstă de 73 de ani care conducea mopedul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient, prezentând o fractură de claviculă”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

 

Ultima oră

Comentariul meu