ana maria iacob își caută părinții. a fost adoptată în sua și vrea să-și cunoască frații din mediaș

Ana Maria Iacob, adoptată când era mică în Statele Unite ale Americii (SUA), își caută părinții biologici și cei patru frați din Mediaș. Apelul a fost făcut pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, prin intermediul căreia o mulțime de copii înfiați au reușit, de-a lungul anilor, să își regăsească familiile. 

Ana Maria Iacob s-a născut în Mediaș, județul Sibiu. La scurt timp, a fost adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii. Sibianca vrea acum să își cunoască părinții și să intre în contact cu frații. „Vă salut din SUA! Numele meu la naștere a fost IACOB ANA MARIA, născută în MEDIAȘ, județul SIBIU. Părinții mei biologici se numesc IACOB SANDA și AUGUSTIN IACOB.  Din actele de adopție știu că frații mei se numesc DANIEL, AUGUSTIN, SANDA și CRISTINA. Mi-aș dori să îmi cunosc familia biologică”, spune Ana Maria Iacob.

Ana Maria speră că apelul ei va ajunge la rudele din România și îi roagă pe sibieni să dea mesajul mai departe. „Vă rog mult să îmi distribuiți anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște familia. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii”, este mesajul acesteia. 

Ultima oră

Comentariul meu