Se pun în vânzare biletele la EURO 2024. Prețuri de la 30 de euro

Biletele pentru meciurile de la Campionatul European de fotbal din Germania, de anul viitor vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 octombrie și vor fi disponibile începând de la 30 de euro pentru meciurile din faza grupelor.

Vânzarea de bilete pentru UEFA EURO 2024 începe la 3 octombrie 2023, fanii din întreaga lume având aceeași oportunitate de a aplica prin intermediul platformei oficiale de ticketing UEFA: EURO2024.com/tickets.

UEFA a dezvoltat un program de ticketing care continuă să pună fanii pe primul loc. Mai mult de 80% din cele 2,7 milioane de bilete vor fi disponibile pentru fanii echipelor participante și pentru publicul larg. Biletele vor fi disponibile începând de la 30 de euro, iar 1 milion de bilete vor fi disponibile la un preț mai mic de 60 de euro, scrie Mediafax.

Peste 1,2 milioane de bilete vor fi disponibile în perioada de înscriere din 3 octombrie (începând cu ora 14:00 CEST) până la 26 octombrie 2023, iar fanii își pot crea deja un cont de bilete și pot fi pregătiți pentru momentul în care va începe procesul de înscriere. Alte 1 milion de bilete vor fi puse în vânzare – în strânsă colaborare cu asociațiile naționale ale căror echipe vor fi calificate – pentru suporterii echipelor participante, după tragerea la sorți a turneului final din 2 decembrie anul acesta.#

Bilete vor fi reținute pentru a fi puse în vânzare și pentru suporterii echipelor naționale care se califică prin intermediul play-off-ului UEFA EURO 2024, programat pentru 21 martie și 26 martie 2024.

Cea mai bună oportunitate de a vedea UEFA EURO 2024 în direct pe stadion este de a solicita bilete în perioada 3 – 26 octombrie 2023. Biletele vor fi alocate printr-o loterie echitabilă și transparentă. Fiecare solicitant va avea aceleași șanse de reușită, indiferent de momentul în care este depusă cererea între 3 octombrie și 26 octombrie 2023.

Cei a căror cerere nu va fi câștigătoare în faza de loterie din octombrie 2023 vor fi înscriși automat în programul „Fans First”. Acești fani vor fi primii care vor fi informați cu privire la noua disponibilitate a biletelor pentru UEFA EURO 2024 (rezultată, de exemplu, în urma unor plăți nereușite). Suporterii din grupul ‘Fans First’ vor avea o perioadă de prioritate exclusivă pentru a achiziționa astfel de bilete în funcție de clasamentul lor inițial în cadrul loteriei.

Într-o abordare menită să favorizeze accesul unui număr cât mai mare de fani, solicitanții pot aplica pentru maximum patru bilete pe meci și vor fi atribuite doar bilete pentru un meci pe zi pentru fiecare solicitant.

Structura prețurilor biletelor pentru UEFA EURO 2024 rămâne accesibilă pentru cât mai mulți fani. În total, 270.000 de bilete vor fi disponibile la prețul de 30 de euro, iar pentru finală 10.000 de bilete vor fi disponibile la mai puțin de 100 de euro.

UEFA va pune la dispoziție bilete pentru fanii cu dizabilități la fiecare meci. Indiferent de locația lor pe stadion, aceste bilete vor avea un preț din categoria cea mai accesibilă. Fanii cu dizabilități pot solicita, de asemenea, un bilet gratuit pentru însoțitor.

UEFA EURO 2024 se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie în 10 orașe gazdă din Germania: Berlin, Köln, München, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart și Düsseldorf.

Se pun în vânzare biletele la EURO 2024. Prețuri de la 30 de euro
foto Uefa.com

Ultima oră

Comentariul meu

Publică