hoț filmat cum fură un parfum dintr-un magazin la sibiu. „l-a mirosit, i-a plăcut, l-a băgat în buzunar”
Sursa foto: Magazinul Casa Ta
Un bărbat a furat un parfum dintr-un magazin din apropierea centrului Sibiului. Cu toate că acesta a fost atenționat de vânzătoare, bărbatul a ascuns parfumul în buzunar și a plecat.
Weekend-ul trecut un bărbat a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce a furat un parfum de la un magazin de pe strada General Magheru. Mai mult, acesta ales parfumul de pe raft, l-a mirosit pentru a vedea dacă îi place după care a fugit din magazin. În imagini se poate vedea cum vânzătoarea îi atrage atenția hoțului, însă fără niciun rezultat.
„L-a mirosit, i-a plăcut, l-a băgat în buzunar fără sa îl plătească și a fugit cu el chiar dacă a fost atenționat de vânzătoare, așa a ales un cetățean sibian sa fure un parfum din magazinul nostru. Din păcate asemenea incidente sunt la ordinul zilei și ca să nu devină un fenomen scăpat de sub control va rugăm ne ajutați cu share masiv pentru a descuraja acest comportament anormal! Dacă îl recunoaște cineva pe hoț va rugăm sa ne trimiteți un mesaj, iar pentru toți hoții avem un mesaj: suntem cu ochii pe voi iar orice furt nu va rămâne nepedepsit! Din păcate centrul Sibiului a devenit în ultimii ani zona cea mai preferată pentru hoți si cerșetori. Luând atitudine doar noi, sibienii, putem descuraja fenomenul acesta”, se arată în postarea pe facebook a magazinului din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu