fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru restanța cu fcsb. prețuri de la 50 lei

Clubul FC Hermannstadt a pus de marți în vânzare online biletele pentru cel mai așteptat meci al anului, cel cu FCSB, care se va disputa  

Partida restanță din etapa a cincea a Superligii, FC Hermannstadt – FCSB a fost reprogramată pentru joi, 21 septembrie, de la ora 20.00, pe noua arenă din Sibiu.

Deoarece meciul este unul de interes major la Sibiu și Stadionul Municipal va fi arhiplin, clubul FC Hermannstadt a scumpit considerabil prețul tichetelor față de jocurile obișnuite.

Astfel, prețurile biletelor sunt următoarele: 100 lei la Tribuna 1, 90 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Peluza Nord. Sunt disponibile tichete și la Tribuna 2 pentru Family Zone. Cei care doresc locuri și pentru copii pot opta pentru această variantă, cu locuri alăturate la Tribuna 2, la prețul de 90 lei pentru adult și 45 lei pentru copil. Cei mai avantajați sunt posesorii de abonamente achiziționate înainte de startul sezonului.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Reducere pentru elevi și studenți la casa de bilete

Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% în sectoarele D2, D3, D4, în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete de la Stadionul Municipal vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la preț redus lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces ( D2, D3/D4).

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro . Regulamentul de acces al persoanelor cu dizabilități poate fi accesat la următorul link: https://fchermannstadt.ro/wp-content/uploads/2023/07/REGULAMENT-ACCES-SPECIAL-persoane-cu-dizabilitati-1.pdf.

Până la jocul cu liderul FCSB, echipa lui Marius Măldărășanu mai are programat meciul cu FC Voluntari, care se va juca duminică, 17 septembrie, de la ora 17.00 și va conta pentru etapa a noua a Superligii. Prețul biletelor de acces diferă în funcție de zonă: 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2 și 20 lei la peluze.

fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru restanța cu fcsb. prețuri de la 50 lei

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu