designerul care o îmbracă pe carmen iohannis, despre ținuta din prima zi de școală: ”întotdeauna preferă o linie simplă” (foto)
Carmen Iohannis, prima doamnă la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Gheorghe Lazăr

Eli Lăslean, designerul care creează ținutele pentru Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a declarat că aceasta preferă întotdeauna o linie simplă, fără să încarce prea mult piesa vestimentară.

„Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României.

Întotdeauna, atunci când colaborez cu doamna Iohannis, mă concentrez pe crearea unei ținute care să fie elegantă și care să o reprezinte. Ea preferă întotdeauna o linie simplă, fără să încarce prea mult piesa vestimentară.

Pentru prima zi de școală, am creat o rochie lungă, de culoare albastră, cu o croială simplă. Rochia era din țesătură naturală, cu un imprimeu floral discret. Ea a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc mic, o geantă de mână și o pălărie.

Această ținută este un exemplu perfect al stilului vestimentar al Primei Doamne. Este simplă, elegantă și atrăgătoare.

Carmen Iohannis este o femeie discretă, dar elegantă. Ea are un stil vestimentar care o pune în valoare, fără să fie prea ostentativ. Este o prezență elegantă și distinsă, care inspiră respect și admirație”, a declarat Eli Lăslean, relatează portalul de știri Redacția.

designerul care o îmbracă pe carmen iohannis, despre ținuta din prima zi de școală: ”întotdeauna preferă o linie simplă” (foto)

Ultima oră

Comentariul meu