directoare nouă la protecţia copilului. liliana agârbiceanu este detaşată de la prefectură

Liliana Agârbiceanu este începând de luni, noul director general interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu, a declarat pentru Ora de Sibiu, purtătoarea de cuvânt a instituţiei, Beatrice Muntean.

“Începând cu data de 11 septembrie 2023, doamna Agârbiceanu Liliana exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică de conducere de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu”, a anunţat Beatrice Muntean.

Diana Troancă a înlocuit-o pe Liliana Agârbiceanu la Prefectură

Diana Troancă o înlocuieşte pe Liliana Agârbiceanu, începând de luni, în funcţia de Şef Serviciu Financiar Resurse Umane Administrativ Instituția Prefectului Județul Sibiu

“Având în vedere că doamna Liliana Agârbiceanu a fost desemnată cu caracter temporar la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, menționăm că d-na economist Troancă Diana va îndeplini atribuțiile de serviciu ale doamnei Agârbiceanu în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu pe perioada detașării la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu”, a precizat pentru Ora de Sibiu, purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Sibiu, Alina Voina.

DGASPC Sibiu este una din instituţiile unde au fost schimbaţi cel mai des directorii generali în ultima perioadă. Deocamdată funcţia de director general nu a fost ocupată prin concurs.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua ,
    De ani de zile sesizez abuzuri acestei institutii corupte a Statului Roman . Ultima sesizare adresata Ministerului Public intrucat la Sibiu se incearca ascunderea adevarului , fiind cea a unui copil de scoala rapit si care a fost dat in plasament rapitorului. Recent am fost la Sibiu insa doamna director nu a fost in institutie .Am fost informat ca este pe teren …si intreband de secretara dansei care credeam eu ca poate face o programare …am aflat ca nici dansa nu este…fiind tot pe teren….Intreband cine inlocuieste….”nimeni “….cam asa stau lucrurile ….si as dori o AUDIENTA LA DOAMNA LILIANA AGARBICIANU inregistrata audio -video chiar audienta publica daca se poate intrucat eu consider ca este in interesul superior al copilului rapit si dat in plasament rapitorului ca acest copil sa revina in familia lui unde ii este locul si are acest drept legal doar ca este ignorat de functionarii vechi ai acestei institutii corupte . Ma gandeam ca doamna Agarbicianu va schimba aceasta perceptie insa cel putin pana la momentul acesta am suspiciunea ca m-am inselat intrucat vad o lipsa de interes fata de acest copil si probabil o cercetare efectiva va descoperii si alte cazuri de copii abuzati sau neglijati chiar de catre cei care au obligatia legala si sunt retribuiti sa asigure copilului drepturile prevazute de lege.
    Azi 14 Decembrie 2023 Varga Stefan Valentin – in INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI
    presedinte al PRM DUMBRAVENI SIBIU , licentiat in stiinte juridice