accident cu zece victime la ruja. trei mașini implicate în coliziune (foto)

Trei mașini au fost implicate, duminică seara, într-un accident rutier în localitatea Ruja. Zece persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar șase dintre ele au fost transportate la spital. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Agnita, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 55 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi cu un alt autoturism condus tot din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma coliziunii, mașina condusă de către bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

accident cu zece victime la ruja. trei mașini implicate în coliziune (foto)

Zece victime au rezultat în urma evenimentului, iar 3 adulți și 3 minori au fost transportați la spital. Din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani au suferit vătămări corporale cei doi pasageri, un bărbat și un băiat în vârstă de 6 ani, iar din autoturismul răsturnat au fost răniți toți ocupanții, șoferul, o femeie în vârstă de 27 de ani și doi copii, un băiat de 5 ani și o fată de 7 ani. Din al treilea autoturism nu au rezultat victime. Toți cei implicați sunt localnici.

accident cu zece victime la ruja. trei mașini implicate în coliziune (foto)

„Dintre cele 10 persoane implicate șase au avut nevoie de îngrijiri medicale: trei minori și trei adulți. Toți cei 3 minori prezintă traumatisme faciale și vor fi transportați la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați prezintă traumatisme și contuzii în urma accidentului rutier și vor fi transportați la UPU Sibiu. Celelalte 4 persoane au refuzat transportul la spital”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu