măgura cisnădie, la primul punct în campionat. a fost egalată la ultima aruncare a jocului de la mioveni

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a reușit sâmbătă seara primul punct din campionat, 30-30 în deplasare, cu Dacia Mioveni. 

Fără punct după primele două etape în campionatul de handbal feminin, Dacia Mioveni și Măgura Cisnădie s-au înfruntat sâmbătă seara, în meci contând pentru runda a treia, meciul fiind transmis în direct pe Pro Arena.

Prima repriză a jocului de la Mioveni a fost una foarte echilibrată. Cisnădia a intrat la cabine în avantaj minim, 15-14. După pauză, Măgura a fost mai lucidă și a avut în turcoaica Iskit Caliskan a jucătoare în zi de grație, astfel că s-a desprins la patru goluri, diferență pe care a păstrat-o până în minutul 54. Finalul de joc a fost însă al argeșencelor, care au recuperat pas cu pas, în timp ce Cisnădia nu a știut să gestioneze avantajul consistent, după ce conducea cu 30-27, cu 90 de secunde înainte de finalul meciului!

Mai mult, Măgura avea 30-29 și era în atac cu 45 de secunde înainte de final, antrenorul Weber a luat firesc time-out, dar imediat după reluarea jocului, echipa sa a pierdut mingea!  La ultimul atac al Daciei, tunisianca Jlezi blochează o adversară la gât și primește direct roșu.

În superioritate în ultimele 15 secunde, Mioveni nu a reușit să atace poarta, dar a beneficiat de o aruncare de la 9 metri, care s-a executat după sirenă, conform regulamentului. Alina Ilie a aruncat, mingea deviată a păcălit-o pe Rajcic, a lovit transversala și a intrat în poartă! S-a terminat astfel 30-30 și Măgura a irosit două puncte mari, pe care le-a avut în mână. Pe lângă Caliskan, la Măgura s-au mai remarcat Moldoveanu, Neagu și Roșu. Poarta a fost în schimb punctul nevralgic în acest meci, unde internaționalele muntenegrence Batinovic și Rajcic au avut procentaje foarte slabe.

Cu un punct din trei jocuri, Măgura este pe locul 11 în clasament. În etapa viitoare, Cisnădia va juca acasă cu Dunărea Brăila, una din forțele din campionat.

Măgura: Batinovic, Rajcic – Iskit Caliskan 10, Abed Kader 5, M. Neagu 4, Moldoveanu 3, Tătar 2, Roșu 2, Bardac 2, Galinska 1, M. Ilie 1,  Jlezi. Antrenor: Alexandru Weber.

măgura cisnădie, la primul punct în campionat. a fost egalată la ultima aruncare a jocului de la mioveni

Ultima oră

Comentariul meu