sibianul victor cornea, în scădere în clasamentul atp la dublu

Învins din primul tur și la turneul de la Instanbul, sibianul Victor Cornea (29 ani) a coborât pe locul 70 ATP la dublu.

Jucătorul de tenis din Sibiu, Victor Cornea nu traversează o formă sportivă foarte bună în ultimele luni. La Wimbledon, el s-a accidentat înaintea meciurilor și nu a putut concura, iar la US Open a ieșit încă din primul tur, ratând astfel o șansă mare de a acumula puncte importante.

Cu două zile în urmă, Victor Cornea a participat la turneul de la Instanbul  la dublu, împreună cu M. Copil. Cei doi i-au înfruntat pe Jeevan Nedunchezhiyan și John-Patrick Smith, românii fiind învinși cu 0-2.

Astfel, Victor Cornea a coborât în clasamentul ATP  pe locul 70, față de locul 68 pe care îl deținea în luna mai, înainte de relația cu Andreea Bălan. Din luna mai, de când relația cu artista Andreea Bălan a devenit publică, Cornea a înregistrat 13 victorii și 13 înfrângeri.

Tenismenul sibian avea ca obiectiv clasarea în primele 50 de locuri până la finalul anului 2023, însă șansele ca acesta să se realizeze sunt destul de mici.

 

Ultima oră

Comentariul meu