filarmonica din sibiu a cerut consiliului județean 420.000 lei pentru plata salariilor

Consilierii județeni au aprobat, în ședința extraordinară convocată de îndată în 7 septembrie, rectificarea bugetului Filarmonicii de Stat Sibiu pe anul 2023. Instituția de cultură a cerut la CJ Sibiu 420.000 de lei. 

Filarmonica de Stat Sibiu a cerut 420.000 de lei Consiliului Județean. Suma este necesară plății contribuțiilor aferente salariilor lunii august 2023. 

Consilierii județeni s-au întrunit joi pentru a vota un proiect de hotărâre în acest sens. Aceștia au aprobat rectificarea bugetului local al județului, dar și rectificarea bugetului Filarmonicii. „Având în vedere necesitatea reflectării în buget a influențelor financiare determinate de cuprinderea în bugetul de venituri și cheltuieli al Filarmonicii de Stat Sibiu a creditelor bugetare necesare pentru plata contribuțiilor aferente salariilor lunii august 2023 până la data de 25.09.2023, se impune adoptarea în regim de urgență a unei hotărâri a Consiliului Județean Sibiu privind aprobarea rectificării bugetului local al Județului Sibiu și a bugetului Filarmonicii de Stat Sibiu pe anul 2023”, se arată în raportul de specialitate. 

Proiectul de hotărâre a fost adoptat joi cu cu 23 de voturi pentru. 

Ultima oră

Comentariul meu