fetiță mușcată de un lup la zoo în sibiu. a băgat mâna prin gard
foto: arhivă

O fetiță în vârstă de opt ani a fost mușcată de un lup la Grădina Zoologică din Sibiu. Micuța a fost dusă la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale. 

Fetița a băgat mâna prin gardul de protecție și astfel a fost mușcată de lup la Zoo în Sibiu. La scurt timp după incident, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, ea fiind transportată la spital. „Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetițe în vârstă de 8 ani care a fost mușcată de un lup. Se pare că fetița a băgat mâna prin gardul de protecție și astfel a fost mușcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conștientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Micuța a fost consultată și vaccinată de medici. „În jurul orei 17 s-a prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu o fetiță în vârstă de 8 ani cu o plagă prin mușcătură de lup la nivelul mâinii. S-au realizat investigații, consulturi de specialitate, tratamenul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetița va beneficia de consult de specialitate Boli infecțioase pentru a primi recomandări la domiciliu”, spune medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu