dani coman după primele șapte meciuri din actualul sezon. ”e clar că ne doream mai multe puncte”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman nu este mulțumit cu cele nouă puncte obținute din primele șapte jocuri de Superligă. 

Conducătorul clubului sibian își dorește ca echipa să acumuleze mai multe puncte decât sezonul precedent, incluzându-le și pe cele pierdute la TAS. ”Este clar că ne doream mai multe puncte după cele șapte jocrui, dar obiectivul nostru în sezonul acesta este să ne depășim performanța de anul trecut, din punct de vedere al punctelor acumulate, nu al locului în clasament. Aici includem și cele 9 puncte de anul trecut cu care am fost penalizați. Dacă depășim acele puncte, eu sunt mulțumit” a declarat Dani Coman pentru Ora de Sibiu.

În sezonul trecut, FC Hermannstadt avea 41 de puncte în sezonul regulat după 30 de etape, incluzând cele 9 puncte luate la TAS. În play-out, Sibiul a mai acumulat ulterior 15 puncte în 9 partide.

”Vrem să câștigăm cupa”

În Cupa României, echipa pregătită de Marius Măldărășanu face parte din Grupa A, alături de alte două formații de Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești, de două echipe de Liga 2, Chindia Târgoviște și Corvinul Hunedoara și de o echipă de Liga 3, Progresul Pecica.

”Pare o tragere favorabilă, dar orice meci va fi greu. În cupă este o altă competiție, se poate întâmpla orice. Vreau să depășim performanța făcută de acestă echipă, am jucat finala în urmă cu patru ani.  Atunci s-a pierdut, acum vreau să ajungem din nou în finală și să o câștigăm” a mai spus Dani Coman.

dani coman după primele șapte meciuri din actualul sezon. ”e clar că ne doream mai multe puncte”

Ultima oră

Comentariul meu