strada luxemburg va fi modernizată. o firmă sibiană face proiectul tehnic

Municipalitatea din Sibiu a anunțat joi că strada Luxemburg din cartierul Tineretului, porțiunea paralelă cu calea ferată, va fi reabilitată și modernizată. Primăria a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic, următorul pas fiind contractarea execuției lucrărilor.

Contractul, semnat cu firma sibiană SC ASPIRE DESIGN SRL, presupune elaborarea proiectului tehnic și a expertizei tehnice, obținerea avizelor necesare, întocmirea studiului geotehnic, topografic și a celui de circulație, precum și asigurarea asistenței tehnice în perioada lucrărilor.
Modernizarea străzii Luxemburg va presupune reabilitarea drumului, prin crearea a două benzi de circulație și a trotuarelor, acestea urmând să fie optimizate pentru deplasarea persoanelor cu dizabilități prin crearea de rampe, crearea de zone verzi, inclusiv plantarea de arbori, precum și amenajarea de locuri de parcare, amenajarea iluminatului public, cu corpuri eco eficiente cu LED, conectate la sistemul de telegestiune, realizarea canalizației metropolitane și lucrări de îmbunătățire și eficientizare a rețelelor de apă și canal.strada luxemburg va fi modernizată. o firmă sibiană face proiectul tehnic
Contractul în valoare de 139.230 lei prevede predarea proiectului tehnic și a celorlalte documente în termen de 4 luni.

Ultima oră

Comentariul meu