starea de sănătate a doctoriței din sibiu grav rănită într-un accident în indonezia. soțul norei e optimist: ”este puternică!”

Starea de sănătate a tinerei din Sibiu rănită într-un grav accident petrecut în Indonezia (DETALII ȘI FOTO – AICI) este mai bună. Soțul Norei, aflat alături de aceasta spune că e optimist și speră ca ea să își revină.

Nora Țichindeleanu, în vârstă de 33 de ani, este medic endocrinolog în Sibiu și se afla în vacanță în Indonezia alături de soț și alți prieteni. În ziua cumplitului accident s-a urcat pe un scuter, condus de tânărul de 19 ani. La un viraj, acesta ar fi intrat direct într-o basculantă, potrivit presei locale.
„Eram în vacanță. Am venit cu prietenii și familia. Din păcate, el mergea cu un prieten de al meu, avea și carnet de conducere. Eram în oraș, nu era mare viteză. Din păcate, prietenul nostru a murit”, a spus Robert, soțul Norei, pentru ProTV.

CITIȚI ȘI: O doctoriță apreciată din Sibiu, grav rănită într-un accident în Bali. Nora are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă

Tânăra din Sibiu a fost transportată de urgență la spital, cu răni grave și a fost operată de urgență. Potrivit soțului, medicii sunt optimiști, dar Nora ar putea rămâne internată câteva săptămâni.
„Este puternică, a avut sângerare în abdomen. A avut operația sâmbătă. Prin cască s-a lovit și la cap un pic. Nu sunt atât de mari cheagurile încât să nu își revină, chiar dacă durează zile ori săptămâni. Este parțial conștientă. Nu avem. Nu m-am gândit niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva”, a mai spus Robert.
Cunoscuții doctoriței, dar și colegii ei din Sibiu s-au mobilizat pentru a le oferi celor doi soți sprijin, inclusiv financiar. Detalii despre cum poți ajuta, găsiți AICI!

Ultima oră

Comentariul meu