cs sharks sibiu dezvoltă secția de box. se fac înscrieri
foto Georgian Fulea

După ani în care s-a axat în special pe discipline precum rubgy, fotbal sau înot, clubul CS Sharks Sibiu a creat secția de box la începutul acestui an și lucrurile au prins contur.

Actualmente, în jur de 40 de copii se pregătesc la box, o disciplină cu peste 70 de ani de tradiție la Sibiu. Nu este suficient pentru Irina Stoica, antrenoarea secției de box, deoarece multipla campioană națională și câștigătoare a Cupei României își dorește cât mai mulți pugiliști la antrenamente, pentru ca duelurile din ring să fie mai puternice, iar cei prezenți deja la pregătiri să muncească și să devină mai buni.

Pe lângă partea de performanță există și partea de pregătire pentru sănătate, iar oricine își dorește să facă acest sport pentru plăcere este așteptat la sala de pe Strada Vasile Aaron.

Programul secției de box se axează în special pe zilele de miercuri și vineri, între orele 15.30 – 17.30, dar antrenoarea sibiană intenționează să îi pregătească și pe cei care nu pot ajunge în acel interval. Astfel, Irina Stoica va programa antrenamente și în zilele de marți și vineri, între orele 20.00 – 21.00, tot la sala de pe Strada Vasile Aaron.

Alte informații suplimentare pot fi obținute la următoarele numere de telefon: 0742.836.157 (Irina Stoica, antrenoare) sau 0799.132.029 (Adrian Felseghi, președinte club).

Ultima oră

Comentariul meu