accident în lanț pe dn1 la cristian. angajat al soma rănit, dus la spital

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident în lanț produs pe DN 1, în localitatea Cristian. Un șofer a acroșat o mașină condusă în fața sa, pe care a proiectat-o într-o autospecială de colectare a deșeurilor. Un angajat al SOMA a fost rănit. 

accident în lanț pe dn1 la cristian. angajat al soma rănit, dus la spital

Potrivit polițiștilor, a fost vorba despre o coliziune în lanț produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță de către șoferul unui autoturism condus spre Sibiu, în vârstă de 38 de ani. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 27 de ani, tot din municipiul Sibiu, proiectându-l într-o autospecială de colectare a deșeurilor, condusă de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Sadu.

accident în lanț pe dn1 la cristian. angajat al soma rănit, dus la spital accident în lanț pe dn1 la cristian. angajat al soma rănit, dus la spital

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, transportat pe exteriorul autospecialei de gunoi, în partea din spate, a fost rănit și transportat la spital conștient. „Echipajul SAJ a asistat un bărbat de 46 de ani care a suferit un traumatism toracic și un traumatism de membru superior. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu