la un pas de accident cu poliția. șofer urmărit pe câmp la orlat, amendat și lăsat fără permis (video)

Un șofer a fost la un pas să se izbească de o autospecială a poliției pe DJ 106 D, între Săliște și Orlat. Bărbatul a depășit pe linie continuă și nici nu s-a asigurat. Polițiștii pe care aproape că i-a aruncat în șanț l-au urmărit, însă individul nu a vrut să oprească la semnalele acestora și a intrat cu mașina pe un câmp. Câteva clipe mai târziu, el a fost găsit la domiciliu, amendat usturător și lăsat fără permisul de conducere. 

Evenimentul a avut loc marți seara, pe DJ 106D. Șoferul a intrat în depășire, fără să se asigure, pe linie continuă, și aproape că s-a izbit de o mașină de poliție. „La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au surprins un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106D, efectuând o manevră de depășire neregulamentară, prin încălcarea marcajului simplu continuu și fără să se asigure că din sens opus circula un alt autovehicul, o autospecială în care se aflau polițiștii în patrulare. Coliziunea dintre autoturism și autospecială a fost evitată datorită manevrei rapide efectuate de către polițistul aflat la volan”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ulterior, polițiștii au întors autovehiculul și au pornit în urmărirea autoturismului, efectuând semnalele regulamentare de oprire. Șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea virând rapid într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității Orlat, însă a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști la domiciliu.

Șoferul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în localitatea Orlat. 

Pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și neoprirea la semnalele polițiștilor, față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 1.450 de lei, aplicându-se, totodată, și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. A fost accident pe A1 Sibiu Deva,implicată autoturism Ford fiesta nr HD 89 Wia , aparținând Firmei de pază Axis securyti Deva,nu ziceți nimic, programul de lucru este 48 cu 24 ,salariul?2000 de Ron, vă este frică să mediatizați?