juniorul raul rotund a marcat al doilea său gol în liga 2. ”muncesc mult, trag de mine”

Atacantul lui CSC 1599 Șelimbăr, Raul Rotund a reușit al doilea său gol în Liga 2, în victoria echipei sale, 3-2 cu CSA Steaua.

Juniorul venit de la U Cluj a reușit să egaleze în minutul 20, când a finalizat din interiorul careului o pasă foarte bună de la Schieb.

”Sper să continuăm cât mai mult seria asta fără înfrângere. Sunt foarte bucuros că am înscris iarăși pentru echipă. Suntem foarte uniți ca și echipă, acesta este secretul nostru. Eu încerc să joc cât mai simplu, muncesc, trag de mine, merg la sală. Antrenorul mă ajută mult cu sfaturi, cu șmecherii din fotbal, ca să zic așa, pentru că a fost un atacant foarte renumit” a spus Raul Rotund.

Rotund a jucat patru meciuri ca titular în Liga 2 și a mai marcat în meciul cu Unirea Dej, câștigat de șelimbăreni cu 2-0. Raul a venit la Șelimbăr împrumut pentru un an de la U Cluj.

Alături de colegul său  Eric Vînău, Raul Rotund a fost convocat de selecționerul Adrian Dulcea pentru o acțiunea lotului U 19 din Israel. Această acțiune se va încheia cu două meciuri amicale împotriva echipei similare a Israelului, programate pe 10 și 12 septembrie.

juniorul raul rotund a marcat al doilea său gol în liga 2. ”muncesc mult, trag de mine”

Ultima oră

Comentariul meu