grupă ușoară pentru fc hermannstadt în cupa româniei. s-a stabilit și programul meciurilor

FC Hermannstadt și-a aflat miercuri adversarele din grupele Cupei României Betano, ediția 2023-2024. Primele două echipe clasate din fiecare grupă se califică în faza sferturilor de finală.

Echipa pregătită de Marius Măldărășanu face parte din Grupa A, alături de alte două formații de Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești, de două echipe de Liga 2, Chindia Târgoviște și Corvinul Hunedoara și de o echipă de Liga 3, Progresul Pecica.

Cele 24 de echipe au fost împărțite în trei urne valorice a câte 8 formații, Sibiul făcând parte din a doua urnă. S-au format patru grupe a câte șase echipe. Echipa sibiană a avut parte de o tragere la sorți favorabilă și are șanse mari de a merge mai departe. Primele două clasate din grupe merg în faza sferturilor de finală, acolo unde câștigătoarele de grupă vor fi gazde.

Conform regulamentului cupei, fiecare echipă va juca doar câte trei jocuri, urmând a avea câte un adversar din fiecare urnă. Meciurile  se vor disputa pe terenul echipei mai slab clasată în sezonul trecut. Astfel, Sibiul va debuta acasă în derbyul grupei cu Sepsi, după care va avea două jocuri accesibile în deplasare, cu Pecica și Chindia.

FC Hermannstadt are ca obiectiv un parcurs cât mai lung în cupă, acolo unde își propune să joace o nouă finală, după ce disputată în urmă cu cinci ani, când echipa juca în Liga 2.

GRUPA A:

  • Sepsi
  • Petrolul
  • Chindia
  • Hermannstadt
  • Corvinul Hunedoara
  • Progresul Pecica

Etapa 1: Progresul Pecica – Petrolul, Hermannstadt – Sepsi, Corvinul Hunedoara – Chindia

Etapa 2: Chindia – Petrolul, Corvinul – Sepsi, Progresul Pecica – Hermannstadt

Etapa 3: Petrolul – Sepsi, Chindia – Hermannstadt, Progresul Pecica – Corvinul

Ultima oră

Comentariul meu