controalele la stațiile gpl din sibiu. poliția a dezvăluit pentru ce au dat amenzi
Sursa foto: Actual IMM.ro

 IPJ, ISU și ITM au desfășurat controale la mai mulți operatorii economici care depozitează sau transportă carburanți, inclusiv GPL. Au fost date amenzi usturătoare pentru neregulile descoperite.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au verificat 26 de benzinării și transportatori de substanțe periculoase. În urma controalelor s-au dat amenzi de 24.000 lei pentru nerespectarea măsurilor minimale de securitate.

„În perioada 29.08 – 04.09, în cadrul controalelor desfășurate la operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), de pe raza județului Sibiu, reprezentanții I.P.J. Sibiu au verificat 26 de operatori economici de pe raza județului Sibiu, 19 transportatori de substanțe periculoase și au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.000 de lei.

Principalele nereguli constatate au fost cele din domeniul pazei și protecției, cum ar fi nerespectarea măsurilor minimale de securitate, neimplementarea măsurilor stabilite prin analiza de risc la securitate fizică, lipsa proiectului antiefracție avizat, camere video de supraveghere nefuncționale”, transmite IPJ Sibiu.

Stații GPL din Sibiu amendate din cauza lipsei proiectului antiefracție avizat și camere de supraveghere nefuncționale

Ultima oră

Comentariul meu