accident cu trei răniți în cartierul lazaret din cauza unui șofer neatent

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident de circulație produs la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici, din cartierul Lazaret din municipiul Sibiu. Trei persoane au fost transportate la spital. 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Diaconovici, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cisnădie a pătruns în intersecția cu strada Luceafărului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către o tânără în vârstă de 23 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a celor doi pasageri din mașina tinerei, o femeie în vârstă de 46 de ani și un bărbat în vârstă de 50 de ani, toți din municipiul Sibiu. În zonă s-au deplasat echipaje medicale. „Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 50 de ani cu un traumatism cranian și o femeie de 46 de ani cu traumatisme la mână și la picior. Ambele persoane sunt conștiente”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Șoferița de 23 de ani a fost transportată la spital cu atac de panică de către un echipaj SAJ.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu