paraschiv de la fc hermannstadt, în echipa ideală a etapei a opta

Atacantul echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv (22 ani) a fost desemnat de specialiștii Ligii Profesioniste în echipa ideală a etapei a opta a Superligii.

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Cum era firesc, cel mai bun jucător al partidei FC Botoșani – FC Hermannstadt 2-2 a fost ales Daniel Paraschiv, cel care a reușit să marcheze două goluri în prima repriză, în minutele 29 și 45+12.

La prima reușită, atacantul Sibiului primit o centrare în careu de la Balaure, a preluat și a reluat spectaculos, din voleu. VAR-ul a analizat timp de 7 minute o posibilă poziție de ofsaid, atât la Balaure, care a centrat, cât și la Paraschiv, însă reușita s-a dovedit a fi regulamentară. La al doilea gol al sibienilor, Oroian a centrat în careu, iar Paraschiv a țâșnit între fundașul Șeroni și portarul Ducan, marcând cu capul, din 6 metri.

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt) – Cu dubla din această etapă, vârful sibienilor a ajuns la 18 goluri în Superliga României, dintre care nouă în anul calendaristic 2023” se arată în comunicatul dat publicității pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În acest sezon, Paraschiv are deja patru goluri  în campionat și o pasă decisivă. Dacă va continua în același ritm, cu siguranță, clubul și jucătorul vor avea din nou pe masă oferte tentante de transfer din străinătate.

Ultima oră

Comentariul meu