echipa de old boys măgura sibiu dispută un amical la baia mare

Echipele de old boys Măgura Sibiu și Athletic Baia Mare vor juca un meci demonstrativ pe 9 septembrie, de la ora 17.00, la Baza Sportivă Săsar.

Echipa de old boys Măgura Sibiu este invitată în acest weekend la Baia Mare, acolo unde va susține un meci de prietenie special cu Athletic, o formație recent înființată. Va fi o întâlnire memorabilă între pasionații de fotbal care împărtășesc aceeași dragoste pentru acest sport minunat.

Din dorința și plăcerea de a mai juca fotbal, odată cu înființarea Academiei de Fotbal și Tenis Măgura Sibiu s-a format și echipa de old boys Măgura Sibiu. Jucătorii de la Măgura Sibiu a câștigat în acest an primul trofeu internațional, în luna aprilie, în Antalya.

De echipa de old boys se ocupă președintele Dan Raica, organizatorul de competiții Iulian Pițigoi și antrenorul  Dragoș Năstase, toți trei fiind și jucători activi ai echipei. Din lot fac parte jucători cu vârsta între 40 și 60 de ani, cel mai în vârstă fiind Liviu Nicula.

LOT OLDBOYS MĂGURA SIBIU: Alin Armenciu, Ștefan Bălan, Alex Bălan, Cosmin Coțofan, Daniel Dobra, Bogdan Frățilă, Rareș Irimie, Horațiu Marin, Aurel Maximovici, Dragoș Năstase, Bogdan Nicula, Alin Opreana, Adrian Pavel, Ștefan Picioruș, Sergiu Piloiu, Iulian Pițigoi, Bogdan Pop, Radu Popa, Lucian Popescu, Adi Prodea, Dan Raica, Alex Roșu, Florin Szabo, Aurel Țărnea, Claudiu Tecoanta, Doru Zaharie.

echipa de old boys măgura sibiu dispută un amical la baia mare

Ultima oră

Comentariul meu