csu sibiu pierde la limită amicalul de la voluntari

Într-un meci de verificare care s-a disputat marți seară la Voluntari, echipa de baschet masculin CSO a învins la limită pe BC CSU Sibiu, scor 87-86. 

Amicalul disputat marți în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari dintre echipele de baschet CSO și CSU Sibiu a fost unul extrem de echilibrat, în care învingătoarea s-a cunoscut în ultimele secunde.

Primul sfert a fost adjudecat de către sibieni cu scorul de 24-23. Apoi, gazdele au câștigat sfertul secund cu 21-20, astfel că la pauză, scorul era egal, 44-44.

Ilfovenii au avut un plus în sfertul al treilea, la capătul căruia s-au distanțat la două posesii de adversari: 69-65. În ultimul sfert, au avut loc mai multe răsturnări de situație, jocul continuând să fie foarte echilibrat și plin de suspans până la final. Până la urmă, victoria i-a revenit lui CSO Voluntari, care s-a impus cu 87-86.

De la CSU Sibiu s-au remarcat Pavlin Ivanov (23 de puncte), Nandor Kuti (13 puncte) și Mouhamed Barro (13 puncte).

BC CSU Sibiu mai are programate două partide de pregătire înaintea startului de sezon, la Memorialul Elemer Tordai din Sala Transilvania (10-11 septembrie), acolo unde mai vin CS Vâlcea, SCM Craiova și  CSM Tg. Mureș.
Echipa lui Tomas Rinkevicius debutează oficial în sezonul 2023/2024 pe 15 septembrie, în turneul de Cupa României, unde va întâlni pe CSM Constanța.
csu sibiu pierde la limită amicalul de la voluntari

 

Ultima oră

Comentariul meu