starea răniților din accidentul de pe calea dumbrăvii. șoferul rămâne pe ati, iar pasagera va fi externată

Cei doi tineri răniți în urma accidentului mortal de pe Calea Dumbrăvii sunt în continuare internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu. Veștile sunt însă bune. Pasagera va fi externată în curând, iar starea șoferului este favorabilă. 

Accidentul din ultima zi de vară (VIDEO AICI), de pe Calea Dumbrăvii, din zona Cimitirului Municipal, a curmat viața unei sibience în vârstă de 30 de ani. Șoferul, dar și cealaltă pasageră din autoturismul făcut zob, au fost internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. 

Seby, tânărul în vârstă de 23 de ani, care conducea autoturismul ce s-a izbit de autobuze, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Transportat la spital, el a fost operat de urgență. De atunci, el a rămas internat pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Starea lui este stabilă acum. „Șoferul este internat pe secția ATI, dar în stare stabilă. Nu este intubat, este cooperant, iar deocamdată veștile sunt bune. Va rămâne sub supraveghere și tratament”, a precizat Daniel Chelcea, directorul SCJU Sibiu. 

În ceea ce o privește pe pasagera din autoturism, aceasta este conștientă, stabilă și va fi externată în curând. Ea a ajuns la spital cu multiple fracturi costale și excoriații. „Tânăra este conștientă, în stare stabilă, internată pe secția Chirurgie II. Sunt șanse ca mâine (n.r.: marți) să fie externată. Evoluția este favorabilă”, a adăugat Chelcea. 

Vă reamintim că accidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00, în zona sensului giratoriu de la Cimitirul Municipal, pe Calea Dumbrăvii. Un autoturism s-a izbit de două autobuze din flota Tursib. Impactul a fost fatal pentru Geanina, o tânără de 30 de ani, pasageră în mașină. 

Citește și: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani 

Ultima oră

Comentariul meu