sibieni prinși fără permis la volan în ighișu nou, vecerd și sibiu
FOTO: arhivă

Trei bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați, în trafic, de polițiștii sibieni, fără permis de conducere. 

Primul sibian certat cu legea a fost luat la control în 2 septembrie, în jurul orei 08:30, pe raza localității Ighișu Nou. „Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un tractor agricol condus pe strada Școlii de către un localnic în vârstă de 49 de ani”, spun reprezentanții IPJ Sibiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului Rutier Mediaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La aceeași dată, în jurul orei 11:30, pe raza localității Vecerd, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Hosman. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

A doua zi, în 3 septembrie, în jurul orei 10:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Semaforului de către un sibian în vârstă de 67 de ani. Întrucât din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduceautovehicule pe drumurile publice, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu