Paraschiv dezamăgit de remiza Sibiului de la Botoșani. ”Trec etapele și pierdem puncte importante”

Atacantul echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a marcat o ”dublă” în jocul de luni seară, de la Botoșani, scor 2-2.

Paraschiv are un start de sezon bun și a reușit patru goluri în cele șapte meciuri de Liga 1. Alte două reușite i-au fost anulate de VAR.

După 2-2 la Botoșani, Daniel Paraschiv este convins că meciul a fost unul spectaculos.  ”A fost un teren destul de greu, dar vremea a fost potrivită pentru fotbal, nici prea cald, nici prea frig. A fost un ritm destul de bun de joc, cel puțin până la acel cartonaș roșu, unde ei s-au retras puțin și ne-au așteptat. A fost un meci frumos pentru ochiul neutru. Urmează o pauză, poate fi o sabie cu două tăișuri, uneori te poate scoate din ritm, alteori poate fi binevenită. Sper să ne fie utilă, am avut o săptămână grea, cu deplasări lungi, în cupă am jucat 120 de minute” a declarat Paraschiv la flash-interviul de la DigiSport.

Vârful de atac va continua la FC Hermannstadt, deși au fost multe discuții pentru un eventual transfer al său, dar perioada de transferuri s-a încheiat. Dacă va continua în același ritm, ofertele vor fi mult mai tentante în iarnă.

”Am pierdut două puncte foarte importante”

Atacantul Sibiului regretă că etapele se scurg și echipa pierde puncte importante. ”Nu ne-am propus un obiectiv până la finalul sezonului, ne gândim la fiecare meci cum să facem să luăm cele trei puncte, din păcate la Botoșani nu am reușit. Trebuie să strângem rândurile, pentru că trec etapele pe lângă noi și pierdem puncte importante. Cred că la Botoșani am pierdut două puncte foarte importante, trebuie să ne motivăm un pic mai bine” a anunțat Daniel Paraschiv.

Ultima oră

Comentariul meu