pacienții de la spitalul județean, cărați cu targa pe scări pentru că s-a stricat liftul. chelcea: „este foarte vechi, iar piesele se găsesc greu”

Liftul principal de la Urgența Spitalului Clinic Județean din Sibiu este defect de câteva zile. Din acest motiv, bolnavii sunt transportați cu targa, pe scări, către secții. Directorul unității medicale spune că, fiindcă ascensorul este foarte vechi, piesele de schimb sunt greu de găsit. Zilele acestea va fi reparat. 

Liftul de la Urgența Spitalului Județean s-a defectat, motiv pentru care bolnavii sunt transportați, zilele acestea, cu targa pe scări. 

Directorul Daniel Chelcea spune că s-au făcut demersurile necesare pentru ca liftul să fie reparat în curând dar, fiindcă este foarte vechi, piesele de schimb se găsesc greu. 

„Este un lift foarte vechi, pentru care se găsesc foarte greu piese. Din cauza aceasta, a durat mai mult timp decât ne-am fi dorit. Evident că este un disconfort ca pacienții să fie cărați cu targa pe scări. În cursul zilei de astăzi (n.r.: luni) va veni piesa de care avem nevoie din Cehia, iar odată ce ajunge va fi înlocuită”, a declarat Daniel Chelcea, directorul SCJU Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu