hoții au dat din nou lovitura în cartierul kogălniceanu. au furat capacele de canalizare (video)

Săptămâna trecută mai multe capace de la gurile de canal din cartierul Kogălniceanu au dispărut. Hoții au fost surprinși pe camerele de supraveghere din zonă în timp ce sustrăgeau capacele.

Nu este prima dată când hoții „dau târcoale” în cartierul Kogălniceanu din Sibiu. În urmă cu două luni, un sibian a rămas fără capacele de la roțile mașinii, iar acum hoții au furat două capace de la gurile de canal. Pe camerele de supravegheri o femeie acoperă o gură de canal cu o bluză, după care fură capacul. Președintele asociației de locatari de la un bloc din zonă spune că în urmă cu câteva luni a fost furată și poarta din metal de la platforma de gunoi.

Citește și: VIDEO Locuitorii din cartierul Kogălniceanu din Sibiu, terorizați de hoți – „Au furat capacele de la o mașină”

Săptămâna trecută hoții au dat din nou „lovitura” în cartierul Kogălniceanu, din Sibiu. De data aceasta au furat două capace de la gurile de canalizare. Președintele asociației de locatari de Partenie Cosma Nr. 3 bănuiește că făptașii ar fi persoane de etnie rromă care locuiesc pe strada Kogălniceanu.

„Săptămâna trecută în data de 31 august ora 22:09, una din camerele de supraveghere din cartier de pe strada Partenie Cosma Nr. 41 a surprins momentul cum romii de pe strada Kogălniceanu, pe care tot Sibiul îi cunoaște, ne fură capacele de la gurile mici de canal de la blocul 41. Probabil o să urmeze și alte guri de canal. Din câte am înțeles de la locatari, femeia surprinsă în imagini este mama copiilor rromi care tot vin la platformele de gunoi. Tot pe acești rromi îi bănuim pentru furtul cadrului metalic de la poarta, de la platforma de gunoi spre strada Kogălniceanu, când acea platformă de gunoi era în construcție și nu era finalizată”, spune localnicul.

Președintele Asociației Partenie Cosma a făcut sesizare la Poliție atât în vederea primului furt, cât și acum, când capacele de la gurile de canal au dispărut.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu