fc hermannstadt, doar remiză la botoșani. căbuz și butean au gafat incredibil la golurile moldovenilor (video)

FC Hermannstadt a remizat luni, în deplasare, scor 2-2 cu FC Botoșani, într-un joc din etapa a opta a Superligii.

Echipa lui Măldărășanu a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, după remiza de luni de la Botoșani, în care a încasat două goluri după gafe monumentale.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sibiul are prima mare ocazie în minutul 12, când Jipa centrează impecabil de pe stânga și Balaure, singur din 7 metri, reia cu capul pe lângă poartă. Într-o perioadă de acalmie, în minutul 22, portarul Căbuz face o gafă monumentală, pasează direct în picioarele lui Drole, care deși dezechilibrat, reușește să se redreseze și să marcheze.

Replica lui FC Hermannstadt vine rapid, în minutul 28, Balaure centrează de pe dreapta, Paraschiv preia în careu, protejează bine și înscrie. Faza a fost studiată la VAR timp de 7 minute, pentru o posibilă poziție de ofsaid la atacantul Sibiului, însă golul a fost validat. După ce a avut două goluri anulate de VAR în acest start de sezon, Paraschiv a răsuflat ușurat.

Apoi, în minutul 39,  la centrarea lui Balaure, G. Iancu și Adams sunt în duel pentru minge în careu, mingea intră din nigerian în poartă, însă VAR-ul anulează reușita pentru un henț la jucătorul Sibiului.  Paraschiv marchează cu capul în al zecelea minut de prelungiri, după o centrare ideală de la Oroian și Sibiul intră la pauză în avantaj. A fost al patrulea gol în campionat pentru golgheterul echipei de pe Cibin.

După pauză, însă, echipa lui Marius Măldărășanu nu a mai avut același joc bun ca în prima parte. Moldovenii egalează în minutul 53, după o eroare mare a lui Butean, care a trimis moale mingea spre Căbuz, portarul Sibiului salvează bine în fața lui Drole, dar mingea ajunge la David Gabriel, care înscrie cu un șut de la 2o de metri. Botoșani rămâne în inferioritate, Drole primește direct cartonașul roșu în minutul 68, după o intrare criminală la Dr. Iancu, care a avut mare noroc să scape fără o accidentare gravă.

FC Hermannstadt a mai avut o situație favorabilă spre final, când D. Iancu a șutat puternic din 17 metri, dar pe direcția portarului advers. În prelungiri, japonezul Mino Sota primește galben pentru o intrare tare și este și el eliminat.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

S-a terminat 2-2, un rezultat echitabil după aspectul jocului, unul frumos, în care fiecare echipă a avut perioade bune. Cu 9 puncte din 7 jocuri, FC Hermannstadt este pe locul 8 în Superliga.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica, Oroian (Medina 74) – Jipa (D. Iancu 65), Mino, Alhassan (Murgia 82), Balaure (Bărbuț 82) – G. Iancu (Fonseca 65), D. Paraschiv

fc hermannstadt, doar remiză la botoșani. căbuz și butean au gafat incredibil la golurile moldovenilor (video)

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu