un junior s-a despărțit de csc 1599 șelimbăr. va continua la slatina
Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit de juniorul Raul Popa (18 ani), jucător care venise la echipă chiar în această vară.
Unul dintre cei mai talentați juniori de la Academia UTA Arad, R. Popa venise la Șelimbăr sub formă de împrumut de la UTA, pentru un sezon. Mijlocașul ofensiv a jucat doar o repriză în prima etapă, în disputa cu Metaloglobus, după care a pierdut duelul pentru postul de titular cu Vînău și Rotund, jucători care au ajuns să fie convocați la lotul național Under 20.
Astfel, după doar trei luni petrecute la Șelimbăr, Raul Popa a solicitat să plece la altă echipă și a primit acordul de transfer. Juniorul a ajuns la o altă formație de eșalon secund, CSM Slatina, acolo unde antrenorul Dan Oprescu îl știe de la Arad.
”Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul Raul Popa și cu CSM Slatina pentru un transfer definitiv. Îi mulțumim lui Raul și ii urăm mult succes pe mai departe !!! Noi suntem Șelimbăr!!” este postarea dată publicității de clubul CSC 1599 Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu