sursa foto colaj: profilul public de facebook
Sursa foto colaj: Profilul public de Facebook

Accidentul de joi seară (VIDEO FOTO aici) s-a petrecut în circumstanțe care la nivel oficial nu au fost confirmate de autoritățile ce investighează acest caz. Surse din anchetă susțin că autoturismul în care se afla și tânăra care a decedat a acroșat giratoriul și apoi a lovit în plin două autobuze, cu o viteză de peste 140 km/h. Tânărul aflat la volan a postat pe Facebook cu o zi înainte de accident, o fotografie cu un mesaj aproape halucinant.

Tânărul aflat la volanul mașinii care a lovit în plin două autobuze în fața cimitirului din Sibiu, după de a zburat efectiv prin giratoriul din apropiere, mergea cu o viteză de peste 140 de kilometri la oră.
Se pare că acesta se întrecea cu o altă mașină și de aceea a ajuns să aibă o viteză așa de mare. Din păcate a pierdut controlul BMW-ului și a lovit insula giratoriului, după care s-a izbit de două autobuze parcare în stație. (DETALII  și VIDEO AICI).seby este șoferul bmw-ului implicat în tragedia de pe calea dumbrăvii. este cântăreț de hip hop și a făcut o postare ciudată cu o zi înainte de accident! (video foto)
Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani (DETALII AICI), dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

sursa foto: profilul public de facebook
Sursa foto colaj: Profilul public de Facebook

Seby, pasionat de muzică și activ pe rețelele de socializare
Tânărul aflat la volanul mașinii care s-a făcut zob în accident, și-a încercat norocul în industria muzicii. Seby are chiar și un canal de youtube unde și-a postat câteva videoclipuri, ultimul fiind făcut public în urmă cu mai bine de doi ani.
Este destul de activ pe rețelele de socializare, precum și pe Tik Tok. Iată mai jos ultimul videoclip postat pe canalul de Youtube.

YouTube video

Postare ciudată cu o zi înainte de accident
Seby obișnuia se pare să posteze fotografii cu citate pe conturile sale de Facebook și Instagram. În ultima sa postare, înainte de tragedia de joi seară, îl invocă pe Dumnezeu.

seby este șoferul bmw-ului implicat în tragedia de pe calea dumbrăvii. este cântăreț de hip hop și a făcut o postare ciudată cu o zi înainte de accident! (video foto)
Sursa foto: Profilul public de Facebook

”??â?? ???? ?â? ???????? ? î? ??????? ?ă?, ?? ???????ă ???? ? î? ??ț? ?? !” a scris acesta la descrierea fotografiei.

Iată și ultima lui postare pe Tik Tok.

@sebyserban23

#ForYou ???

♬ sunet original – ???

Citește și: Starea celor doi răniți din accidentul grav de joi de pe Calea Dumbrăvii. Unul a fost operat de urgență 

Acuzat de omor din culpă
Poliția Sibiu a anunțat că în urma accidentului în care o tânără și-a pierdut viața (vezi aici cine era aceasta), ”se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”.seby este șoferul bmw-ului implicat în tragedia de pe calea dumbrăvii. este cântăreț de hip hop și a făcut o postare ciudată cu o zi înainte de accident! (video foto)

VEZI ȘI: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani

Răniții, unul operat, altul în stare stabilă
Tânărul care conducea autoturismul, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial și a fost operat de urgență. Cealaltă pasageră este și ea internată la Spitalul Județean Sibiu. (DETALII AICI)

Citește și: Ultima oră în tragedia de pe Calea Dumbrăvii – O victimă a murit în accident. Avea 30 de ani. (foto, video) 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Va garantez ca de s-ar infiinta o trupa speciala de controlat „bombardieri” cu BMW.. ar scadea drastic numarul de accidente din RO.
    Aproape intotdeauna e un handicapat cu bmw ce se crede nemuritor pana cand, ca-n cazu’ de fata, intra in autobuz si omoara pe cineva.
    Bravo tati, fa o piesa pe tema asta ca tot esti „hip hapar”.

    1. Era normal să veniți cu știrea asta. De parcă ar fi ceva nou. Trăim în România Uniunii Europene deja expirată. Ah. Nu . Nu . Timpul care expiră pentru Români și România . Timpul care ne-a fost acordat cu indulgență de MUE ca să intrăm și noi în rândul lumii civilizate .Cât despre accident, păcat de Autobuzele Tursib că despre oameni mai bine fără ei. Asemenea specimene nu au ce căuta pe pământ. Vă dați seama ce carnagiu era dacă se întâmpla la orele de vârf și stațiile erau pline de călători? Când îi vedem pe burtoșii de la Poliția Rutieră și Jandarmerie ne punem niște semne de întrebare .Aceste Instituții chiar nu fac nimic pentru siguranța cetățenilor?Drifturi peste drifturi ziua , seara și în miez de noapte. În Loc să își lase uniforma deoparte și să lucreze sub acoperire ei intenționat își iau uniforma pe teren ca să îi vadă criminalii .Este ca o atenționare pentru vitezomani ca ei să știe când acționează pe teren. Aceste Instituții incapabile… Aici este vorba despre Siguranța Cetățenilor care lasă de dorit. De ce vrei să faci o carieră ca și Polițist ? Să mănânci SHORMA , KEBAB ȘI KINDER BUENO în fiecare zi ? Pe bune? Poate a fost ceva premeditat , un Teatru ieftin că de aceea avem Stele trebuie să premiem mințile bolnave… Domnilor , FITS s-a terminat de aproape 2 luni de zile ce mai așteptați? FITS se desfășoară o singură dată pe an nu se organizează zilnic , săptămânal sau Lunar … Nu îmi vine să cred ceea ce au putut să facă acești inconștienți la volan … Aceste mizerii de drifturi se organizează des în parcările Supermarket urilor din Sibiu și sensurile giratorii Degeaba ați pus camere de supraveghere prin oraș Te piși pe ele camere! Succes!