măgura pierde cu csm bucurești. cisnădia rămâne fără punct după două etape

Așa cum era de așteptat, Măgura Cisnădie a pierdut duminică disputa de pe teren propriu cu campioana CSM București, scor 29-35 (16-18), în meci contând pentru runda a doua din campionatul de handbal feminin. 

Echipa feminină de handbal Măgura nu a avut nicio șansă în fața supervedetelor de la CSM București, marea favorită la câștigarea titlului și în acest sezon. CSM a avut patru goluri avantaj la mijlocul primei părți, dar Cisnădia a revenit bine și a egalat în minutul 27, scor 16-16, moment în care gazdele au sperat la o minune. CSM a fost mai lucidă pe final de repriză și a intrat la pauză în avantaj, 18-16.

Echipa lui Adi Vasile a apăsat pe accelerație în partea secundă și s-a distanțat decisiv, 26-19 în minutul 40, apoi a avut și 9 goluri avans, 32-23 în minutul 51. Pe final, echipa pregătită de Alex Weber a înscris patru goluri consecutive și a redus din diferență. S-a terminat 35-29 pentru CSM București, care probabil va defila și în acest  campionat, așa cum a făcut-o și în cel precedent.

În schimb, Măgura are două eșecuri din tot atâtea jocuri, este pe locul 12 și nu își poate propune mai mult decât o clasare liniștită, fiind greu de crezut că are forța necesară să se lupte pentru un loc de cupă europeană.

Măgura: Batinovic, Rajcic, Pașca – Galinska 9, Iskit Caliskan 6, Vasileuskaya 5, Bardac 3, Jlezi 2, Moldoveanu 2, M. Neagu 1, Tomescu 1, Abed Kader, Tătar, Kepic.

măgura pierde cu csm bucurești. cisnădia rămâne fără punct după două etape

Ultima oră

Comentariul meu