imagini noi de la accidentul mortal de pe calea dumbrăvii. filmare făcută la câteva secunde după tragedie

Au apărut imagini noi cu accidentul tragic de pe Calea Dumbrăvii, din giratoriul de la Cimitirul Municipal, în urma căruia o tânără sibiancă de doar 30 de ani a murit.

Impactul puternic dintre mașina BMW și cele două autobuze Tursib parcate, joi seară, a fost surprins atât de camerele de supraveghere, amplasate în zonă, cât și de persoane care au surpins momentul imediat după producerea accidentului. În urma impactului o tânără sibiancă de 30 de ani a decedat, iar șoferul și cealaltă pasageră sunt internați la spital.

YouTube video

Reamintim că accidentul s-a produs în jurul orei 22, când o mașină BMW a intrat în coliziune cu un autobuz Tursib si un alt autobuz, lângă sensul giratoriu de peCalea Dumbrăvii, în apropierea Cimitirului Municipal. Cauzele exacte ale accidentului sunt încă sub investigație, dar se pare că viteză excesivă ar putea fi un factor decisiv. (DETALII AICI)

Citește și: Ultima oră în tragedia de pe Calea Dumbrăvii – O victimă a murit în accident. Avea 30 de ani. (foto, video) 

Poliția a deschis o anchetă penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, și urmează să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citește și: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani 

Citește și: Starea celor doi răniți din accidentul grav de joi de pe Calea Dumbrăvii. Unul a fost operat de urgență 

Ultima oră

Comentariul meu