directorul cornel stănilă a anunțat obiectivul șelimbărului în liga 2. ”performanță înseamnă intrarea în play-off”

Prezent în studio la Ora de Sport, un nou produs online lansat de Ora de Sibiu, directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă a discutat cu redactorul-șef Dragoș Popescu despre obiectivele echipei din actualul sezon de Liga 2. Principalul target este intrarea în play-off, acolo unde echipa pregătită de Claudiu Niculescu ar avea parte de o expunere media mult mai mare.

CSC 1599 Șelimbăr este revelația startului de sezon în Liga 2, acolo unde ”călăreții roșii” au reușit patru victorii din tot atâtea partide, fără a primi gol. Directorul Cornel Stănilă are ambiții mari cu echipa, chiar dacă în acest sezon formația lui Claudiu Niculescu nu are drept de promovare.

”Noi asta ne dorim, să intrăm în play-off, asta ne dorim cu toții, chiar și în contractele jucătorilor este specificat acest lucru. Performanță reprezintă practic o calificare în play-off, unde vei întâlni cele mai bune alte cinci echipe, unde vei avea parte de televizare la fiecare meci. Lumea spune că noi jucăm degeaba. Nu jucăm degeaba,  cei care spun lucrul ăsta le spună copiilor care vin la meci se joacă degeaba. Șelimbărul prin sport, prin fotbal, a prins notorietate, devine și mai cunoscut și asta încercăm să facem, să dezvoltăm imaginea și să aducem copiii la sport. Că nu avem drept de promovare, nu ne oprește nimeni să câștigam un meci, am câștigat împotriva municipiilor, orașelor mari din țară, iar satisfacția este imensă pentru toata comunitatea” a afirmat directorul clubului din Șelimbăr.

directorul cornel stănilă a anunțat obiectivul șelimbărului în liga 2. ”performanță înseamnă intrarea în play-off”

”Îmi propun mereu locul 1”

Fost jucător la FC Sibiu și Voința, Cornel Stănilă are o mentalitate de învingător imprimată de când era fotbalist. ”Sunt foarte ambițios, nu pot să îmi propun decât să câștig. Este o mentalitate pe care, ca sportiv e greu de dobândit. E ușor vii spui din vorbe că vreau câștig, dar nu, trebuie ai în spate o muncă imensă și credeți-mă, muncim foarte mult la club. Am o echipă senzațională în spate de oameni pe administrativ, i-am ales cu grijă, sunt toți pe gândirea și mentalitatea mea. Mulți dintre ei au plecat, mulți dintre ei au renunțat, mi-au spus sunt nebun, sunt prea ambițios, dar nu pot altfel. Îmi propun întotdeauna locul 1 și fac tot posibilul și încerc să fiu acolo” a spus Cornel Stănilă.

directorul cornel stănilă a anunțat obiectivul șelimbărului în liga 2. ”performanță înseamnă intrarea în play-off”

Stabilitatea financiară și unitatea grupului, atuurile pentru play-off

Directorul CSC Șelimbăr a enumerat atuurile echipei în bătălia din Liga 2, care ar fi stabilitatea financiară și unitatea grupului.  ”Avem în primul rând stabilitatea financiară pe care ne-o oferă Consiliul Local Șelimbăr, partenerii pe care îi avem. Chiar urmează semnăm zilele următoare cu Shopping City, cu NEPI, un partener extrem de important pentru noi. Mai este și Decathlon, sunt parteneriate foarte sănătoase pe care le avem. Eu nu le spun sponsori, fiindcă nu îmi place cuvântul, îmi place să îi denumesc partenerii noștri și sper aducem cât mai mulți. Avem o campanie 100 pentru Șelimbăr, încercăm aducem 100 de firme alături de noi. Eu am niște pachete chiar frumoase, începând de la 1.000 de lei pe lună pentru orice societate, orice firmă. Cred acesta este cel mai mare atu, stabilitatea financiară. Al doilea atu este grupul foarte unit de anul acesta. Sincer nu așteptam să existe încă de la bun început această forță și unitate. Avem foarte mulți jucători străini, avem trei francezi, un spaniol, un suedez, un camerunez și un danez. Ei se înțeleg extraordinar între ei, ies împreună la mese, staff-ul tehnic la fel, foarte unit. Noi, conducerea, stăm alături de ei tot timpul, ne vedem, chiar am fost în cantonament cu ei. Avem o relație un pic mai aparte, acestea sunt principale atuuri pentru Șelimbăr.”

Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, Ora de Sport aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului sibian. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Cornel Stănilă, directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu