liber la pedalat pe pista de biciclete dintre șelimbăr și pădurea șopa. a fost asfaltată complet! (foto, video)

Pista de biciclete care face legătura dintre Șelimbăr și Pădurea Șopa a fost asfaltată complet. Începând de sâmbătă, 2 septembrie, bicicliștii se pot plimba pe noua pistă, spre Pădure Șopa.

Cu o lungime de 1,7 kilometri pista de biciclet de aproximativ 2,138 de milioane de lei poate fi folosită de cei cărora le plac plimbările relaxante în natură. Pista de biciclete are o lățime de 2,50 m, cu două sensuri de mers și este delimitată pe ambele părți de o bordură mică și de o zona de siguranță, respectiv un spațiu verde de 0,50 m, care delimitează pista de carosabil.

Pista de biciclete este împărțită în două tronsoane, respectiv rimul tronson cu o lungime de 1.606 m, care se suprapune pe drumul existent, iar al doilea tronson, cu lungime de 132 m, care se află în afara drumului existent.

liber la pedalat pe pista de biciclete dintre șelimbăr și pădurea șopa. a fost asfaltată complet! (foto, video) liber la pedalat pe pista de biciclete dintre șelimbăr și pădurea șopa. a fost asfaltată complet! (foto, video)

Lungimea totală a pistei va fi de 1.738 de metri, iar suprafața totală va fi de 4.389 de metri pătrați, cu o lățime de 2,5 metri și o zonă verde, zonă de protecție, de 796 de metri pătrați.

liber la pedalat pe pista de biciclete dintre șelimbăr și pădurea șopa. a fost asfaltată complet! (foto, video)

 

Ultima oră

Comentariul meu