imagini cu accidentul de pe calea dumbrăvii în care o tânără a murit. bmw-ul a lovit în plin autobuzele

Accidentul tragic de pe Calea Dumbrăvii, din giratoriul de la Cimitirul Municipal a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

În urma impactului puternic dintre mașină și cele două autobuze Tursib parcate, o tânără sibiancă de 30 de ani a decedat, iar șoferul și cealaltă pasageră sunt internați la spital.

Accidentul, care s-a produs în jurul orei 22, a fost surprins pe camerele de supravegheri din zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal. În imagini se observă cum mașina BMW condusă de un tânăr sibian de 23 de ani a intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a derapat și a lovit două autobuze staționate, fără pasageri. În urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism. (DETALII AICI)

Poliția a deschis o anchetă penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, și urmează să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citește și: Ultima oră în tragedia de pe Calea Dumbrăvii – O victimă a murit în accident. Avea 30 de ani. (foto, video) 

În urma accidentului, Geanina, o tânără sibiancă, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani. Șoferul și cealaltă pasageră se află internați la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu. Bărbatul care conducea autoturismul, în vârstă de 23 de ani, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Transportat la spital, tânărul a fost operat de urgență, iar cealaltă pasageră, tânăra de 25 de ani, este conștientă și are o stare stabilă.

Citește și: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani 

Citește și: Starea celor doi răniți din accidentul grav de joi de pe Calea Dumbrăvii. Unul a fost operat de urgență 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Faceau intrecere si masina din spatele lor abia a oprit, tineri fara minte , Dumnezeu sa o odihneasca.