două femei și un minor răniți la șura mare într-un accident produs de un șofer mort de beat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, la ieșirea din Șura Mare spre Sibiu. Mai multe persoane printre care și un minor au fost transportate la spital.

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, la ieșirea din Șura Mare spre Sibiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șura Mare spre Sibiu, la ieșirea din localitate, un sibian în vârstă de 37 de ani nu ar fi păstrat distanța de siguranță intrând în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din jud. Alba.

două femei și un minor răniți la șura mare într-un accident produs de un șofer mort de beat

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din autoturismul condus regulamentar. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani și două femei în vârstă de 53, respectiv 54 de ani, toți din jud. Alba, conștienți. Testarea alcoolscopică a șoferului sibian a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului. Fără mari probleme de trafic, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

două femei și un minor răniți la șura mare într-un accident produs de un șofer mort de beat

SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj de tip B în apropiere de localitatea Sura Mare ,la un accident rutier.
Echipajul SAJ a asistat medical trei persoane ,doua femei de 53 și 54 de ani și un minor de 14 ani. Femeia de 53 de ani a suferit un traumatism cranian, lombar și de sold. Femeia de 54 de ani a suferit un traumatism costal. Băiatul de 14 ani a suferit untraumatism cranio-cerebral, atac de panică. Cele trei victime, au fost transportate la UPU Sibiu ,respectiv CPU Luther.

Ultima oră

Comentariul meu