conductă de gaz, lovită de un șofer mort de beat, pe calea turnișorului

Un șofer băut a lovit sâmbătă dimineața, la ora 4, o conductă de gaz pe Calea Turnișorului. O autospecială de stingere și un echipaj SMURD au intervenit.

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 04,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un autoaccident produs pe Calea Turnișorului din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turnișorului, în apropiere de intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, un sibian în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și apoi a acroșat conducta de gaz a trei imobile.

conductă de gaz, lovită de un șofer mort de beat, pe calea turnișorului conductă de gaz, lovită de un șofer mort de beat, pe calea turnișorului

Conducătorul auto a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital de către polițiștii rutieri întrucât a refuzat transportul cu echipajul medical. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului, potrivit IPJ Sibiu.

conductă de gaz, lovită de un șofer mort de beat, pe calea turnișorului

În jurul orei 04:00 pompierii sibieni au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pe strada Turnisorului unde un autoturism a acroșat o conductă de gaz. Pompierii au asigurat măsurile de protecție și securitate la incendiu, obturând țeava de gaz până la sosirea echipajelor tehnice de la operatorul de gaze și electricitate, întrucât țeava de gaz a fost ruptă. Șoferul, a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul IPJ, întrucât avea tulburări de comportament și a refuzat transportul cu echipajul SMURD, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu