usr: "eșec lamentabil în sibiu: 3 creșe noi nu pot școlariza 255 de copii - motivul? incompetență sau delăsare? (c.p)

Municipiul Sibiu se confruntă cu un adevărat dezastru pe fondul incompetenței crase a autorităților naționale dar și locale. Trei creșe noi riscă să rămână închise din cauza lipsei alocării de posturi de către Minister, iar 255 de copii rămân fără locuri în cele 3 creșe noi cu toate că în luna iunie s-a demarat chiar procedura de înscriere.

Cu toate că vara a trecut, angajarea personalului necesar nici măcar nu a început pe motivul “blocării” posturilor în sistem, iar autoritățile locale dau din colț în colț fără a avea momentan soluții. Între timp, părinții sunt lăsați în necunoscut, fără explicații suplimentare. Este clar că pentru aceste instituții cât și pentru o parte dintre decidenții actuali, binele copiilor și al comunității este pe ultimul loc în listă.

Raluca Turcan, așa-numita reprezentantă a Sibiului în Guvernul României, pare să fie mult prea ocupată să-și păstreze scaune ministeriale  decât să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor care au votat-o pentru acest mandat. Oare mai poate să privească în ochii sibienilor pe care pretinde că-i reprezintă? Cu toții am înțeles că proiectul spitalului de la Sibiu a fost un fiasco enorm pentru PNL însă și când e vorba de un aviz ne împiedicăm în delăsare?

“Incompetența și dezinteresul lor au aruncat România într-o prăpastie adâncă, iar sibienii nu vor uita ușor această “trădare pnlistă”. Cu fiecare problemă nerezolvată, cu fiecare lipsă de acțiune, guvernanții reușesc să-și scufunde imaginea tot mai mult în ochii cetățenilor. Este timpul ca autoritățile să își asume responsabilitatea pentru dezastrul creat și să acționeze în interesul oamenilor. Este nevoie de lideri adevărați, nu de politicieni care se joacă de-a guvernarea și dau vina unii pe alții. Sibiul merită mai mult decât acest circ al incompetenței” a declarat liderul consilierilor locali USR Ionuț Ghișe.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu