uscarea tăiețeilor a provocat incendiul din turnișor. coșul clădirii nu era protejat corespunzator
Foto ISU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a reușit să stingă incendiul izbucnit, joi seara, la acoperișul unei case pe strada Gheorghe Asachi din municipiul Sibiu.

După trei ore în care pompierii sibieni s-au luptat cu flăcările, echipajele ISU au reușit să stingă incendiul. Pompierii au salvat casele din vecinătate și au stins incendiul care a distrus în totalitate acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 200 mp, precum și mansarda imobilului și bunurile din interiorul acesteia.

În interiorul imobilului se fabricau produse din categoria pastelor făinoase. Pentru a usca tăiețeii mai rapid administratorii au făcut focul la centrală, iar coșul supraîncins a produs incendiul. „Incendiul a fost cauzat de efectul termic produs la coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”, potrivit ISU Sibiu.

Citește și: UPDATE : Incendiul de pe strada Gheorghe Asachi, stins după trei ore. Au ars acoperișul și mansarda (video)

„Din fericire, până în acest moment, nu au fost semnalate victime. Echipajul SMURD este prezent la fața locului pentru a oferi asistență medicală de urgență, dacă va fi necesar”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu