ultimul mesaj al tinerei care a murit în accidentul de pe calea dumbrăvii. ce a postat geanina pe facebook
Sursa: Facebook/Profil Public

Maria Geanina este tânăra care aseară s-a stins din viață după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate.

Cu doar 18 ore înainte de a avea parte de un sfârșit dramatic, Geanina, tânăra de 30 de ani care a murit în accidentul violent din Sibiu, a postat un mesaj pe o rețea de socializare care acum arată ca o prevestire fatidică. ”Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”.

Citește și: Ultima oră în tragedia de pe Calea Dumbrăvii – O victimă a murit în accident. Avea 30 de ani. (foto, video)

„Drum lin către cer, sora mea frumoasă”

Vestea morții Geaninei i-a copleșit pe apropiați. Pe rețelele de socializare, toți cei care au cunoscut-o deplâng moartea fulgerătoare și violentă de care a avut parte. La locul accidentului, cei dragi i-au pus și o fotografie cu ea.

„Iubireeeaaaa meaaaa, drum lin in spre cer! vei rămâne in inima și amintirea noastră toată viața!!!”, „Dumnezeu sa te odihnească in paceee! Geanina mea, inima mea, nu te voi uita niciodată”, „Doamne Dumnezeule! De ceee ai luat-o de lângă noiiiiii Doamneee !!!! Era lumina ochilor noștri! Era Mătușa mea perfecta! Era iubirea noastră. Doamne ai luat-o de lângă noi prea repede. Prea tânără. Te iubesc îngerul meuu păzitor te-am iubit și o sa te iubesc toată viața mea niciodată nu am sa te uittttt”, „Surioara mea nu te voi uita niciodata”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun”, „Doamne nu pot sa cred”, „Drum lin către cer, sora mea frumoasă, Geanina Maria”,

„Geaninaaa meaaaa, numai am putere …urlu de dureri si ma rog la dumnezeu sa imi dea putere sa uit coșmarul asta .. ca numai am liniște .. numai ma fac bine când capul meu e doar la tineeee …De ce Doamneeee ai luat-o doamneeeee!! Am întrebat non stop de tine și Sebi …m-au mințit toată noaptea toți doctori doar să nu pățesc ceva mai grav …și acum ca am aflat mi-au luat mâinile și picioarele ….sunt praf … numai am putere ..liniște … nu conștientizez nimic … încă visez …” „Sincere condoleante pacat mare….multa putere intregi famili!!”, sunt doar câteva din mesajele postate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din imaginile video pare ca cele doua mașini concurau pe sosea, anchetatorii trebuie sa ia în calcul și varianta asta și sa facă cercetări în acest sens.