trei răniți în urma unui accident care a avut loc pe stefan cel mare. mașină lovită în plin de un microbuz
FOTO arhivă

Un microbuz de marfă a lovit o mașină pe strada Ștefan cel Mare, după ce nu a observat că era oprită la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor.

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident de circulație produs pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea intersecției cu strada Henri Coandă.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport marfă pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea unei treceri de pietoni amplasate înaintea intersecției cu strada Henri Coandă, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din jud. Giurgiu, nu a observat autoturismul oprit în fața sa pentru a acorda prioritate pietonilor și a intrat în coliziune cu acesta.

Cei trei ocupanți ai autoturismului au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. Este vorba despre conducătorul auto, de 58 de ani, și cei doi pasageri, în vârstă de 55, respectiv 69 de ani, toți trei din județul Vâlcea. În zonă se circulă îngreunat”, potrivit IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit împreună cu un echipaj SAJ, la un accident rutier pe strada Ștefan cel Mare, din muncipiul Sibiu. Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 69 de ani care a suferit un traumatism la membri și mai multe contuzii. A fost transportat la spital conștient. Celelalte două persoane au fost preluate de SAJ, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu