starea celor doi răniți din accidentul grav de joi de pe calea dumbrăvii. unul a fost operat de urgență

Un accident cumplit a avut loc joi seara în Sibiu, lângă giratoriul de la Cimitirul Municipal pe Calea Dumbrăvii. În urma accidentului o tânără sibiancă a murit, iar șoferul și o altă pasageră au fost transportați de urgență la spital.

Accidentul din ultima zi de vară de pe Calea Dumbrăvii a curmat viața unei sibience de 30 de ani. Șoferul și cealaltă pasageră se află internați la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu.

VEZI ȘI: Geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața Cimitirului de la Sibiu. Avea doar 30 de ani

Bărbatul care conducea autoturismul, în vârstă de 23 de ani, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Transportat la spital, tânărul a fost operat de urgență. „Pacienții au fost preluați de către personalul UPU care le-a acordat îngrijiri de specialitate și au efectuat investigații medicale. În urma acestora, pacientul de 23 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme severe fiind internat în cadrul secției Chirurgie și și operat de urgență. De asemenea, se intervine și neurochirurgical, urmând ca pacientul fie monitorizat în secția ATI”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Cealaltă pasageră, tânăra de 25 de ani, este conștientă și are o stare stabilă.
„Pacienta de 25 ani a fost diagnosticată cu multiple fracturi costale și excoriații, a fost internată în cadrul secției Chirurgie II. În momentul de față este stabilă, conștientă, deocamdată fără indicație operatorie și sub supraveghere și tratament de specialitate”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Citește și: UPDATE VIDEO – Accident grav în giratoriul de la Cimitirul Municipal pe Calea Dumbrăvii: O mașină BMW și două autobuze implicate. Un deces

Reamintim că un accident grav a avut loc joi seara în Sibiu, în jurul orei 22, în giratoriul de la Cimitirul Municipal pe Calea Dumbrăvii. În accident a fost implicat o mașină și un autobuz Tursib. Din primele cercetări ale polițiștilor, șoferul de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri. În urma impactului, a rezultat decesul unei sibience de 30 de ani și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism.

Ultima oră

Comentariul meu