restart pentru inter sibiu. teodor birț: ”am încredere că am ales bine”

FC Inter Sibiu debutează în nou sezon al Ligii a IV-a sâmbătă, de la ora 14.30, pe Stadionul Obor, în jocul cu AFC Agnita.

Înainte de debutul în noul sezon al Ligii 4 Sibiu, președintele clubului FC Inter, Teodor Birț a vizitat echipa, pentru a îi ura mult succes în jocul de sâmbătă, cu Agnita.

Inter Sibiu a păstrat doar trei jucători din lotul din sezonul trecut și a mizat pe tinerii jucători care au terminat junioratul la Interstar, alături de antrenorul Liviu Petrușel. Cu o medie de vârstă a lotului de 19,4 ani, Inter nu are presiune în noul sezon, obiectivul fiind reconstrucția unei echipe puternice.

restart pentru inter sibiu. teodor birț: ”am încredere că am ales bine”

”Mâine începe campionatul! Este o zi importantă, pentru că plecăm la drum cu un nou FC Inter, cu o echipă totalmente nouă și tânără! Mereu am spus că fotbalul este unul din puținele domenii în care în fiecare an se poate lua totul de la început. Campionatul are un final, dar anul următorul totul începe de la 0, cu un deznodământ ce poate fi minunat. Începem așadar campionatul cu o echipă de care sunt mulțumit, am încredere că am ales bine” a anunțat pe pagina personală de socializare președintele clubului FC Inter Sibiu, Teodor Birț.

restart pentru inter sibiu. teodor birț: ”am încredere că am ales bine”
”Am încredere în antrenorul Liviu Petrușel”
Conducătorul clubului sibian își propune pentru prima parte a sezonului practicarea unui joc frumos și închegarea unei echipe competitive. ”Există unitatea pe care mi-o doream la echipă, copiii sunt pregătiți, au dorință de joc. Vom compensa tinerețea și lipsa de experiență cu pregătirea și dorința de a face performanță. Am încredere în antrenorul Liviu Petrușel care a mai lucrat cu jucătorii, face și el parte din grup și sunt convins că vom începe cu dreptul în meciul de sâmbătă cu AFC Agnita. Nu voi pune presiune pe jucători, suntem la început. Îmi doresc să avem un joc frumos, să închegăm echipa, să promovăm jucătorii. Important acum este să creștem împreună, ca o echipă!” a mai spus Teodor Birț.
 Una din favoritele Ligii 4 în acest sezon, FC Avrig are meci ușor în prima etapă acasă, cu Orășenesc Copșa Mică. Devenită în această vară o forță după ce a schimbat lotul din temelii, Voința Sibiu este și ea printre favorite și va juca în deplasare cu Leii Șura Mică.

Ultima oră

Comentariul meu