geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața cimitirului de la sibiu. avea doar 30 de ani
Sursa: Facebook/Profil Public

În urma accidentului rutier grav ce a avut loc pe Calea Dumbrăvii, în apropiere de Cimitirul Municipal din Sibiu în jurul orei 22, joi, o tânără sibiancă s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani.

Un accident cumplit a avut loc joi seara, în apropierea Cimitirului Municipal. După impact, femeia, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor intense de resuscitare, tânăra nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată de medicul prezent la fața locului.

Maria Geanina este tânăra care aseară s-a stins din viață după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate. Rudelor încă nu le vine să creadă că tânăra a decedat. „Cu mare regret și durere în suflet îți spun Dumnezeu să te odihnească în pace verișoara mea frumoasa”, „Nu se poate așa ceva. Doamne de ce?! Dumnezeu să te odihnească în pace…sunt șocat”, sunt mesajele de tristețe referitoare la decesul tinerei sibience.

CITEȘTE ȘI: Ultima oră în tragedia de pe Calea Dumbrăvii – O victimă a murit în accident. Avea 30 de ani. (foto, video)

geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața cimitirului de la sibiu. avea doar 30 de ani
Sursa: Facebook/Profil Public

Alte două persoane rănite

Bărbatul care conducea autoturismul, în vârstă de 23 de ani, a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat conștient la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu de către echipajul SMURD. O altă tânără de 25 de ani, pasageră în autoturism, a fost de asemenea transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal.

geanina este tânără moartă în accidentul de joi seară din fața cimitirului de la sibiu. avea doar 30 de ani

Cum a avut loc accidentul

Accidentul s-a produs în jurul orei 22, când o mașină BMW condusă de un tânăr sibian de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri. În urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism. Toți cei implicați sunt sibieni. (DETALII AICI)

Poliția a deschis o anchetă penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI: UPDATE VIDEO – Accident grav în giratoriul de la Cimitirul Municipal pe Calea Dumbrăvii: O mașină BMW și două autobuze implicate. Un deces.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu